Dit kan het Instructieboek

Het instructieboek is eenvoudig en simpel. Op deze pagina lees je welke functies er allemaal op het instructieboek zitten.

Open = aan

Sla het boek open en het scherm gaat aan. Sluit het boek en het scherm is uit. Dit zorgt ervoor dat het boek een lange batterijduur heeft en dat iedereen het kan bedienen.

In de klas van Juf Kort zijn de kinderen helemaal gek op vouwen met mijn Instructieboek! Dit boek met een scherm erin helpt de kinderen bij elke stap met vouwen. En bij ieder thema komen er weer andere video’s op te staan! Dat is toch handig? Wanneer je het instructieboek aanschaft ontvang je al mijn instructievideo’s er gratis bij!

Sluit een koptelefoon aan

Op het instructieboek vind je een koptelefoon aansluiting. Handig voor kinderen die naar de instructie aan het kijken zijn en niet afgeleid willen worden door andere kinderen of de leerkracht;) Tip! Gebruik een splitter en sluit twee koptelefoons tegelijk aan.

Jij bepaalt welke video de kinderen kunnen kijken

Sluit het instructieboek aan op de computer en jij kunt bepalen welke 5 video’s erop het instructieboek staan. Je kunt hierbij denken aan:

Kies uit de tien bijgeleverde thema’s
Upload je eigen video’s
Download meer dan 100 video’s en zet ze op het instructieboek